Dumitru Alaiba: PD a intrat în faza accelerată de putrefacţie din cauza propriilor acţiuni şi decizii. Au pierdut

Membri PD
Membri PD (facebook.com / Dumitru Alaiba)

Partidul Democrat din Moldova, condus de Vlad Plahotniuc, a împins într-o singură zi cele două tabere, ACUM şi PSRM, cât mai aproape unii de alţii, a subliniat deputatul ACUM, Dumitru Alaiba, în contextul retragerii forţate a fostei guvernări de la cârma statului.

„Am înţeles că, dacă nu facem ceva imediat, această persoană nu se va opri. Eu cui am zis? În aprilie cade Poroshenko. În mai cade Dragnea şi merge la puşcărie. În iunie cade Plahotniuc. Ştiţi de unde ştiam? Am crezut. Credeam în asta cu tot sufletul”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a deputatului.

Totodată, parlamentarul moldovean a ţinut să puncteze că Partidul Democrat ar fi fost cel care a contribuit enorm de mult la găsirea unor puncte de tangenţă între Blocul politic ACUM şi socialiştii lui Dodon.

„Vineri, pe data de 7 iunie, noi din blocul ACUM, parcă eram sub asediu. Eram la Parlament. PD şi-au adus protestatarii plătiţi să ne huiduiască. Poliţia a evacuat Parlamentul, cică, ”alarmă cu bombă”. Am rămas doar noi. După asta a venit decizia tâmpită a Curţii Constituţionale care interpretează nu constituţia, ci matematica.

După asta au venit socialiştii. Într-o singură zi PD a împins cele două tabere, ACUM şi PSRM, cât mai aproape unii de alţii. Am înţeles că, dacă nu facem ceva imediat, această persoană nu se va opri”, a adăugat Alaiba.

Ulterior, tot ce a făcut PD-ul le-a alimentat celor care au format majoritatea parlamentară şi au votat Guvernul Sandu, încrederea că fac ceea ce trebuie să facă. Mai mult decât atât, a punctat deputatul ACUM, din cauza propriilor acţiuni şi decizii, Partidul Democrat a intrat în faza accelerată de putrefacţie şi fiecare pas pe care l-a făcut ulterior, a fost „încă un cui în propriul sicriu. Şi-o fac cu mâna lor”.

„Strategi, nu alta. Iată rezultatul muncii consilierilor strategi plătiţi de Plahotniuc să-i alimenteze nu ştiu ce iluzii. Acceptarea realităţii este o calitate pe care o respect. Cei din Partidul Democrat nu o au. Ei trăiesc în cosmosul lor. Totdeauna au trăit acolo. Celor din PD care au rămas (relativ) nepătaţi: salvaţi-vă! Fugiţi! Lăsaţi-i! Ştiţi că e timpul. Ei au pierdut. Lăsaţi-i să plece”, a conchis Dumitru Alaiba.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe