Drive: Marina americană ar avea tehnologie asemănătoare OZN-urilor şi ar testa modificări ale spaţiu-timpului

(Getty images)

Au apărut mai multe documente care vorbesc despre o serie de experimente pe care divizia de aeronave a Naval Air Warfare Center (NAWCAD) le-a desfăşurat pentru a testa concepte şi tehnologii cheie din spatele aşa-numitului „brevet OZN”, depus de un renumit cercetător şi inginer aerospaţial din Marină, dr. Salvatore Cezar Pais, potrivit unui material transmis de publicaţia Drive.

Mai multe brevete neobişnuite ale Marinei Americane au fost publicate anul trecut, generând nedumeriri legate de tehnologiile neobişnuite pe care le conţin.

Citiți și Senatori americani cer publicarea de date despre OZN-uri şi extratereştri

Aceste brevete includ tehnologii precum „superconductivitate la temperatură înaltă”, un „generator de unde gravitaţionale de înaltă frecvenţă”, un „generator de câmp electromagnetic” asemănător unui câmp de forţă şi un „dispozitiv de fuziune prin compresie cu plasmă”, doar pentru a numi câteva.

Deşi invenţiile sună ca un film ştiinţifico-fantastic, ele par să descrie mecanisme ale unei nave reale şi existente care are performanţe asemănătoare cu cele ale OZN-urilor.

Citiți și Washington Post: liderul astronomilor de la Harvard susţine că o navă extraterestră zboară pe lângă Jupiter

După cum rezultă din noile documente consultate de publicaţia Drive, în afară de proiectarea, achiziţia, fabricarea, testarea şi alcătuirea rapoartelor finale, în 2018 şi 2019 au fost efectuate peste 1.600 de ore de lucru în proiectul respectiv.

Documentele publicate cu ajutorul Fresh Freedom of Information Act oferă informaţii detaliate nu doar despre cât de serios a luat în considerare Marina americană studiile Dr. Pais, ci şi cum au fost testate elementele proiectului.

Citiți și Mister la Observatorul Solar "Sunspot"

Documentele menţionează chiar o armă de modificare a spaţiu-timp-ului, sau pe scurt SMW - o armă care „poate face ca bomba cu hidrogen să pară o petardă”, precizează Drive.

Comunicatele, care se referă la un program numit Naval Innovative Science and Engineering - Basic & Applied Research legate de un proiect numit „Generatorul de câmp electromagnetic de înaltă energie (HEEMFG)”, conţin sute de pagini de desene tehnice complexe, fotografii şi date legate de testele HEEMFG.

Citiți și Imagini video surprind o posibilă întâlnire între forţe militare SUA şi un OZN (video)

Sistemul ar fi fost menit să evalueze fezabilitatea studiilor doctorului Salvatore Pais, cu privire la un fenomen numit „Efectul Pais”.

Acesta din urmă este un concept de fizică teoretică considerat a fi activat prin „trecerea controlată a materiei încărcate electric (de la solid la plasmă) prin rotire accelerată şi / sau vibraţie accelerată sau sub un proces controlat de accelerare-decelerare-accelerare rapidă (dar lină).

Citiți și Fenomen super bizar pe aeroportul din Miami (Video)

Acest efect, susţine dr. Pais, poate determina crearea câmpurilor de energie electromagnetică incredibil de puternice care pot „modifica componenta de bază a realităţii noastre la cel mai fundamental nivel”, ducând la revoluţii autentice ale generării de putere şi sisteme de propulsie şi chiar ale producţiei de arme.

Securitate naţională

Printre concluziile experimentului detaliate se numără un raport NAVAIR Science and Technology Alignment and Investment Reporting System (STAIRS) din august 2019, care sugerează că „testul de rotire pentru a evalua efectul HEEMFG a avut loc la sfârşitul lunii septembrie 2018”.

Citiți și Mail Online: NASA blochează o transmisie live pentru a ascunde prezenţa unui OZN

Se susţine că, în timp ce testele „nu au măsurat niciun efect electromagnetic anormal care ar satisface teoria”, anchetatorii presupun că „motivul este că un condensator a forţat electronii să rămână în centrul sau, nu la suprafaţă, lucru care ar fi fost necesar pentru generarea efectului".

Documentele interne indică faptul că Marina crede că această tehnologie are importanţă pentru securitatea naţională, datorită faptului că poate duce la producerea energiei prin fuziune termonucleară cu potenţial comercial şi militar.

Citiți și OZN zărit în apropiere de lacul Baikal din Rusia (video)

În ceea ce priveşte costul testelor, se pare că cel puţin 466.810 USD au fost acordaţi proiectului între 2017 şi 2019.

Documentele interne au fost difuzate la câteva luni după ce Pentagonul a confirmat autenticitatea unui videoclip, în care se observă o navă de tip OZN filmată pe 10 noiembrie 2004. Treisprezece ani mai târziu, un videoclip radar al incidentului a fost scurs şi pus la dispoziţia publicului, declanşând o acoperire şi o anchetă pe scară largă a mass-mediei.

Citiți și Fost oficial CIA rupe tăcerea în privinţa extratereştrilor (Video)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură