Fenomen super bizar pe aeroportul din Miami (Video)

Lucrătorii aeroportului din Miami au rămas şocaţi în acest week-end la vederea unui fenomen ciudat pe cer.
Miami
Miami (captură video)

Un obiect apărut brusc, sâmbătă, 23 iulie, pe cerul aeroportului din Miami, în Florida, Statele Unite ale Americii, lăsând în urma sa o dâră mare luminoasă, albastră, a generat reacţii printre lucrătorii de pe aeroport.

Incidentul nu este în mod cert un fals, dată fiind reacţia personalului de la sol, care filma cu telefoanele mobile întreaga scenă.

Unele persoane au considerat că era vorba despre impactul unui meteorit cu atmosfera, care se dizolva, în timp ce altele au crezut că obiectul era un fel de navă extraterestră sau un obiect zburător neidentificat (OZN), a raportat Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, lucrătorii aeroportului au întrerupt orice activitate încercând să înţeleagă originea fenomenului, care a rămas neexplicat până în prezent.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură