Dragnea "ştie" că Mihai Chirica este omul SIE. De unde ştie, este însă secret

Lăsat fără funcţii de conducere în PSD, Mihai Chirica, cel mai vocal critic al lui Dragnea, este acuzat, mai nou, că ar fi omul SIE. Cine acuză? Însuşi Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că deţine în mod categoric informaţia că primarul Iaşului, Mihai Chirica - unul dintre cei mai cunoscuţi critici ai săi - este omul SIE, relatează Gândul.info. Desigur, Dragnea nu a spus de unde are această informaţie însă şi-a exprimat suspiciunea că mai sunt şi alţi oameni ai serviciilor în PSD.

"Sunt unii membri ai Guvernului în urechea cărora ciripesc nişte păsărele trimise de anumite instituţii sau nu? Poate să fie o prostie sau poate să fie adevărat. Vom ajunge la această informaţie cât de curând, pentru că nu e complicat. Poate cred unii că e complicat, dar nu e complicat. O bănuială există”, a declarat Dragnea, la Antena 3, întrebat fiind care este „rolul extern” în ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în PSD, respectiv discuţiile despre remanieri şi despre schimbarea premierului Grindeanu.

Dragnea a mai declarat că, într-o vizită la Bacău, a spus o „glumă serioasă” despre faptul că PSD nu are nevoie de acoperiţi, căci partidul este unul deschis şi are toate serviciile reprezentate în partid.

Întrebat pe ce îşi fundamentează „afirmaţia” făcută pe whatsapp la debutul protestelor #rezist, cum că Chirica ar fi omul SIE (discuţiile liderilor PSD pe whatsapp fiind publicate de Rise Project), Dragnea a răspuns: „Asta, îmi cer scuze, dar nu pot să spun”.

Chestionat dacă are totuşi această informaţie, liderul PSD a răspuns: „Categoric, da”.

Dragnea a mai precizat că Mihai Chirica a ajuns pe listele PSD pentru că la acel moment nu ştia că ar fi omul SIE şi că are suspiciuni că în PSD sunt „şi alţii” precum Chirica.

Reamintim că, autor al unor declaraţii critice la adresa OUG 13 şi, mai rău, la adresa politicii "pumnului de fier" duse de Liviu Dragnea în Partid, Chirica a fost lăsat fără funcţiile de vicepreşedinte la nivel naţional al partidului şi preşedinte al Organizaţiei judeţene Iaşi.