Dragnea: Se pune presiune pe mine şi Tăriceanu să ni se însceneze ceva! Totul se va plăti!

Liviu Dragnea a susţinut că "oameni din sistem", oripilaţi de ce se întâmplă, l-au avertizat că regimul Iohannis le pregăteşte dosare lui şi lui Tăriceanu şi chiar şi miniştrilor. Cu acest prilej, Dragnea nu a ezitat să ameninţe că toţi vor plăti, lucru pe care o să îl vedem noi chiar zilele astea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a "plâns", marţi, la Antena 3, că "tot felul de indivizi" sunt presaţi pentru a scrie denunţuri care nu se bazează pe nicio realitate atât la adresa sa cât şi a lui Tăriceanu, relatează Agerpres.

"Până de curând, primeam tot felul de informaţii pe care le catalogam ca zvonuri, că regimul Iohannis îmi pregăteşte nişte dosare. Cum? Mă gândeam că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot felul de indivizi, care ori au fost condamnaţi ori sunt condamnaţi ori au fost în închisoare ori au ieşit din închisoare sau riscă să intre, sunt presaţi, sunt ameninţaţi să scrie nişte denunţuri pentru că hârtia suportă orice", a susţinut liderul PSD, citat de Agerpres.

Dragnea a mai adăugat că, în ultimele zile, a început să primească astfel de informaţii de la "oameni care sunt oripilaţi, oameni din sistem", şi a precizat că nu este doar el vizat ci şi Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, care reamintim, este trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

"Pot fi oameni care cedează şi care de frică scriu lucruri care, în fapt, nu se bazează pe nicio realitate. Dar, da, sunt aproape sigur că se pune presiune ca şi mie, şi domnului Tăriceanu să ni se însceneze ceva, nu ştiu, nişte dosare inventate, habar n-am despre ce este vorba, dar orice este posibil. De ce? Pentru că există o dorinţă din ce în ce mai evidentă a celor care au pierdut alegerile în 11 decembrie ca acest Guvern să fie tulburat în a exercita actul de guvernare, prin orice mijloace", a mai adăugat liderul PSD, în viziunea căruia inclusiv pentru membrii Guvernului "s-au stabilit anumiţi procurori care să-i ia ca ţintă şi să inventeze sau construiască ceva".

"Nu mă tem de asta, nu am cum să mă înmoi (...) Domnul Lăzăroiu se poate juca cu câţi pisici vrea dumnealui, domnul Iohannis se poate juca cu câţi pisoi vrea dumnealui. Pe mine nu mă interesează, pe mine nu mă sperie nicio pisică. Pentru că eu nu am nici pisici în dulap, nu am nici schelete în frigider", a mai afirmat Dragnea.

El a mai arătat că speră ca, până la urmă, "cei din sistem" să ezite să facă acest lucru, adăugând că săptămâna viitoare va face un demers în dosarul referendumului - dosar în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare - lansând ameninţarea că totul se va plăti.

"Sper ca, până la urmă, cei din sistem care sunt obligaţi — forţaţi să facă lucrul ăsta, să ezite sau să nu o facă pentru că până la urmă totul se plăteşte, absolut tot se va plăti şi o să vedeţi în zilele următoare, chiar săptămâna viitoare. Chiar săptămâna viitoare eu am de gând să fac un demers legal, legitim, constituţional legat de dosarul referendumului", a precizat Dragnea.

Reamintim că discursul lui Dragnea - condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012 şi trimis în judecată într-un al doilea dosar - are loc pe fundalul amplelor proteste contra proiectelor de lege vizând graţieri şi mutilări ale Codului Penal, modificări care, întâmplător sau nu, modifică definirea abuzului în serviciu - liderul PSD fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu în dosarul fostei soţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne