Dragnea: La Congres trebuie să ne asumăm dacă suntem de stânga sau nu. Nu e de glumă cu doctrina

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Social-democraţii trebuie să îşi asume, la Congresul din 11 octombrie, dacă sunt de stânga sau nu, pentru că nu se poate 'glumi' cu doctrina partidului, a declarat, vineri, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

"Trebuie să discutăm serios şi să ne asumăm la Congres dacă noi suntem de stânga sau nu. Am auzit tot felul de variante, tot felul de glume, vorba lui Vanghelie, şi glumiţe. Nu putem glumi cu doctrina, nu putem să spunem că suntem într-un partid în care nu ştim dacă suntem de stânga sau de dreapta sau ne-ar plăcea să fim de stânga sau de dreapta. E vorba de nişte principii pe care trebuie să ni le asumăm", a precizat Liviu Dragnea.

În opinia preşedintelui interimar al PSD, partidul pe care îl reprezintă trebuie să obţină la Congres "o clarificare doctrinară şi ideologică, dar şi un set de principii".

"PSD, cel puţin după Congresul din 11 octombrie, (...) trebuie să aibă nişte obiective esenţiale. În primul rând, trebuie să aibă o clarificare doctrinară şi ideologică şi un set de principii pe care să le respectăm, nu doar să le scriem în documente pe care mulţi nici măcar nu le cunosc. Să aibă nişte reguli interne care să fie respectate cu stricteţe, să poată să crească în interiorul partidului cultura integrităţii, a cinstei, a corectitudinii. (...) Trebuie să ducem la capăt un proiect început demult în partid şi abandonat, şi anume realizarea unei gestiuni a carierei", a subliniat Liviu Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne