Dragnea infirmă teoria conspiraţiei: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD

În momentul în care Liviu Dragnea a stabilit că principalul criteriu de selecţie care va sta la baza listei pentru alegerile din toamnă va fi prezenţa în Parlament, capitol la care Victor Ponta nu stă deloc bine, presa a speculat că vrea să-l sară din schemă pe fostul premier.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă, a declarat duminică, la România TV, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă fostul premier se încadrează în criteriile adoptate la ultimul Comitet Executiv Naţional al PSD, Liviu Dragnea a replicat: "Categoric da. Nu există niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este 'categoric da', din toate punctele de vedere".

Şeful PSD a reamintit că, între criteriile care vor sta la baza listei pentru alegerile din toamnă va fi activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar şi profesionalismul.

"Cel mai mult contează activitatea şi atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuşi noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza şi se termină miercuri după-amiază. Or, eu cred că aceste două zile nu reprezintă o perioadă foarte grea într-o săptămână pe care să poţi să o respecţi. Şi sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenţi în comisii, care nu au fost prezenţi la plen, la voturi importante", a precizat Liviu Dragnea, care nu a vrut însă să dea nume concrete.

În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, liderul PSD susţine că nu este supărat pe el. "Este a mia oară când spun: Nu, nu sunt supărat, din punct de vedere al criteriilor este un nonsens ca să discutăm că Victor Ponta nu va fi pe listele PSD-ului. Sigur că va fi şi cred va fi în continuare la Gorj".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne