Dragnea i-o coace lui Liiceanu: îi va face plângere penală pentru declaraţiile de la Bruxelles

Nemulţumit că filozoful Gabriel Liiceanu l-a portretizat la Bruxelles drept un atacator al Justiţiei şi instituţiilor anticorupţie, Dragnea anunţă că îi va face plângere penală acestuia.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Nemulţumit că filozoful Gabriel Liiceanu l-a acuzat, în Parlamentul European, că le-a pus gând rău şefei DNA şi Procurorului General, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, deşi nu este "reclamagiu de profesie", ia în calcul să depună, în zilele următoare, o plângere penală scriitorului, relatează digi24.ro.

Întrebat în cât timp va depune plângerea penală, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că "în câteva zile".

"Eu am foarte mari rezerve să fac plângeri mari penale. Eu nu sunt reclamagiu de profesie, de asta spun: mă gândesc foarte serios. Poate omul a citit un text livrat de cineva", a declarat Liviu Dragnea, citat de News.ro., la un post de televiziune.

Reamintim că înainte de plângerea penală, Liviu Dragnea i-a trimis, miercuri, o scrisoare preşedintelui Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes, în care îl acuză pe Liiceanu de declaraţii false.

Supărarea lui Dragnea a fost stârnită de faptul că miercuri, în cadrul dezbaterii pe tema situaţiei generate de adoptarea OUG 13 organizate în cadrul Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European, Liiceanu a susţinut că "Liviu Dragnea, şeful PSD şi actualul preşedinte al Camerei, precum şi colegii lui de partid şi coaliţie, pentru a scăpa de puşcărie şi pentru a-şi salva averile, nu s-ar da înapoi de la nimic."

”Iată declaraţia explicită a şefului PSD rotită la un post de televiziune săptămâna trecută: «Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului şef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi»”, a afirmat între altele Liiceanu, Dragnea susţinând ulterior că această declaraţie e falsă.

Discursul integral al lui Liiceanu poate fi citit aici