Proiectul de lege care-i vine mănuşă lui Dragnea jr., aviz favorabil de la Guvern

Guvernul Grindeanu a dat undă verde proiectului de lege care ar putea ajuta şi ferma de porci deţinută de fiul liderului PSD Liviu Dragnea.
Porci (Shutterstock)
Andrei Pricopie
22.03.2017

Guvernul Grindeanu a avizat favorabil, cu observaţii, proiectul de Lege pentru aprobarea "Programului carne de porc din fermele româneşti", iniţiat de senatorul PSD Doina Silistru, împreună cu un grup de parlamentari PSD, ALDE, relatează hotnews.ro.

Anunţul a fost făcut miercuri de Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a precizat că observaţiile sunt de ordin tehnic, nu pe fondul propunerii legislative.

Reamintim că parlamentarii PSD au depus în urmă cu o lună, la Senat, acest proiect de lege prin care se acordă ajutoare de stat fermelor de porci, unul dintre beneficiari putând fi chiar fiul liderului PSD.

Alina Petrescu a mai spus că acest program este strict motivat de studiile legate de carnea de porc şi tomate, produse care ar avea cea mai mare nevoie de sprijin de la stat în 2017.

Pentru a citi articolul în continuarea intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor