Dragnea anunţă producţie record de floarea-soarelui. A urmat un "festival" de comentarii amuzante pe Facebook

Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea PSD îşi arată rezultatele! După producţiile record la grâu din această toamnă, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune, scria joi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Record istoric al României la producţia de floarea soarelui", se preciza într-una dintre imaginile care însoţeau postarea liderului PSD.

Mesajul lui Dragnea a stârnit un "festival" de comentarii ironice din partea internauţilor. Vă prezentăm mai jos o mică selecţie cu unele dintre cele mai populare:

"URA! URA! URA! Trăiască RA-gnea, zeul Soarelui!"

"Te doare pe tine de recoltele din agricultură cum mă doare pe mine dacă ninge la Sevastopol."

"Sunt convins că toţi europenii se bucură de creşterea lor datorată programului vostru de guvernare."

"Să trăiţi domnule Dragnea, cu respect! Chiar îmi făceam probleme, că ultima dată v-am văzut pe Facebook cu nişte gorile şi cu unu' fără păr (...) ! Mă gândeam că v-au săltat nenorociţii ăia de procurori dar, se vede treaba că sunteţi viu şi vă ocupaţi de lucruri serioase, cum e asta cu floarea soarelui! (...) Dar cu porumbul, ce se aude? Aţi mai mărit un pic coceanul? Vă rog eu să vă ocupaţi serios şi de problema asta!"

"Bravo, parcă şi iarba a crescut mai frumos de când sunteţi voi la putere, soarele străluceşte mai puternic (dar nu prea mult, să nu îl eclipseze pe liderul partidului), apa are gust mai bun, păsărelele ciripesc mai voios!"

"Noroc cu guvernul ăsta! De cînd aţi luat-o pe ulei, a crescut producţia de floarea-soarelui ca Făt-Frumos din poveste. Şi nici porcii nu-s mai prejos! Ce să mai zicem, duduie toată economia, de se modifică şi geografia! Râurile se fac lacuri, lacurile se fac fluvii, insulele devin continente, orice se poate, căci partidul e în toate!"

"La ce caterincă e pe scena politică chiar era nevoie de mai multe seminţe de spart."

"Mă bucur domnule Dragnea că nu aţi trecut şi soarele în concesia firmei Teldrum şi l-aţi lăsat acolo pe cer să se facă culturile astea record! Dar dacă puneţi un impozit pe soare nu ar fi rău! Câtă lume are nevoie de el... Sectorul turismului, argicultura, sănătatea... Şi lumea e mare... America, Asia, toată Europa va plăti! O căruţă de bani domnule Dragnea! Şi să vedeţi atunci ce uşor va fi de aplicat programul scoarţă în scoarţă când vom avea bani! Soarele este secretul nu Dunărea! Aia e baltă de pescuit în week-end!"

"Uite frate de ce iubesc România! Citeşti comentarii la postările "elitelor" şi îţi dai seama, printre lacrimile de râs că românii sunt unici pe pământ în arta umorului amestecat cu ironia! Cine are nevoie de antidepresive când există pe FB domnul Dragnea, Daea şi/sau domnul de la învăţământ şi postează câte una la fileu!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne