Năsui: Purtătorul de cuvânt al PSD susţinea fără pic de reţinere că nu s-au mărit taxele şi impozitele

PSD nu doar că nu îşi respectă promisiunile din campania electorală, ba mai mult, introduce noi taxe şi impozite care apasă pe umerii românilor, a atras atenţia deputatul Claudiu Năsui.
Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor susţinea fără pic de reţinere, la un post de televiziune, că PSD-ul nu a mărit impozite sau taxe. Mai mult, a mai pretins că avem de-a face numai cu nişte simple întârzieri ale implementării programului de guvernare cu care au fost câştigate alegerile, a remarcat indignat, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Pe lângă faptul că a uitat de mărirea impozitării muncii part-time, mărirea accizelor, şi mărirea de contribuţii prin schimbarea modului de calcul, probabil că nu i s-a comunicat de domnul Mişa taxa de solidaritate planificată. Între timp au fost abandonate promisiuni cheie precum reducerea de impozite pentru medici şi reducerea impozitului pe dividende", a declarat Năsui.

Potrivit deputatului, este evident că şi promisiunea social-democrată de reducere la zero a impozitului pentru veniturile sub 2.000 de lei, care a contribuit la câştigarea alegerilor, nu va mai avea loc.

"Nu va mai avea loc pentru că au consumat deja toate resursele pe care puteau pune mână să mărească veniturile şi pensiile apropiaţilor lor demnitari şi membri ai administraţiei publice. Să tot îndrăznim să credem în #MinciunilePSD", a conchis Năsui.