Dr. Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase

Epoch Times România
22.06.2012

Începând de vineri, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca.

Acesta a precizat că pacientul este la Terapie Intensivă şi nu a fost evacuat niciun moment.

Brădişteanu a arătat că prof. dr. Ioan Lascăr, care a condus echipa care l-a operat pe Năstase, are foarte mulţi ani de experienţă în domeniul traumatologiei şi a operat numeroase plăgi împuşcate.

Medicul a făcut referire şi la faptul că prezenţa sa în sala de operaţie era necesară, întrucât în zona afectată sunt multe vase importante.

Adrian Năstase este vizitat doar de medici, a precizat dr. Brădişteanu.

Referitor cu conferinţa de presă anunţată pentru vineri după amiază de fiul lui Adrian Năstase, medicul a spus că aceasta nu se va ţine în spital.

Dr. Brădişteanu a menţionat că decizia privind un eventual transfer al lui Adrian Năstase într-o unitate din sistemul penitenciarelor aparţine organelor în drept.

Fostul premier Adrian Năstase este internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de miercuri seara. El a fost supus joi unei intervenţii chirurgicale, în urma tentativei de suicid.

Vineri, 22 iunie, Adrian Năstase împlineşte 62 de ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor