Dosarul morţii patronului Hexi Pharma, clasat. Condrea s-a sinucis

Procurorii au ajuns la concluzia că maşina lui Condrea a intrat în copac ca urmare a acţiunii acestuia, cu alte cuvinte, patronul Hexi Pharma a ales să-şi pună capăt vieţii.
Dan Condrea
Dan Condrea (Bună ziua Timişoara)

Dan Condrea s-a sinucis, au concluzionat procurorii de la Parchetul General, în responsabilitatea cărora a fost dosarul morţii patronului Hexi Pharma, firma care a umplut spitalele din România cu dezinfectanţi diluaţi.

Potrivit Hotnews, ancheta Parchetului General a arătat că maşina lui Condrea a intrat în copac cu o viteză de peste 100km/h, "ca urmare a acţiunii conducătorului auto."

"Era evident că manevra aduce o stare de pericol grav şi iminent, decesul fiind consecinţa unui act suicidal", a precizat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, Cornelia Adriana Şandru, consilieră a procurorului general.

Concluzia se bazează pe rezultatele expertizelor criminalistică şi tehnică, şi pe restul probelor adunate în ancheta procurorilor. Din acestea reiese că maşina condusă de Condrea nu avea defecţiuni. Mai mult, urmele de rulare de 52,3 metri arată că autoturismul şi-a schimbat direcţia rectilinie îndreptându-se spre zona unde se aflau copaci.

De asemenea, autopsia lui Condrea nu a arătat leziuni fără legătură cu accidentul, a mai precizat Şandru.

În consecinţă, Parchetul General a clasat cauza privind uciderea din culpă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne