Dobrovie: "PSD reconfirmă că este cel mai toxic partid care a existat vreodată în România"

Matei Dobrovie
Matei Dobrovie (Epoch Times România)

În prezent asistăm la o răfuială între două găşti mafiote pentru supremaţia în PSD, scrie, pe Facebook deputatul USR Matei Dobrovie, în opinia căruia formaţiunea sa "nu poate să participe la acest circ."

În postarea sa, deputatul acuză că PSD dă dovadă de o iresponsabilitate totală provocând o criză politică majoră într-un moment în care există oportunităţi mari în materie de politică externă.

"Eu nu pot alege răul cel mai mic între Dragnea şi Ponta-Grindeanu. Pur şi simplu nu există alegere. PSD reconfirmă, a câta oară, că este cel mai toxic partid care a existat vreodată în România şi care a făcut cel mai mult rău acestei ţări.

Dincolo de faptul că tovarăşii s-au dovedit total incapabili să guverneze altfel decât prin măsuri populiste şi nesustenabile care ne vor costa pe termen lung şi prin măsuri cu dedicaţie pentru corupţi, în prezent liderii PSD arată o iresponsabilitatea totală. Ei aruncă totul în aer, provoacă o criză politică majoră, într-un moment în care există oportunităţi mari în relaţia cu SUA şi UE, care nu trebuie irosite.", scrie deputatul.

Matei Dobrovie mai susţine că PSD trebuie să repare ce a stricat şi că ceea ce se întâmplă arată clar că România e un stat capturat de o clică de comunişti.

Tot ei trebuie să repare ce au stricat. Faptul că într-un război intern pentru supremaţia în PSD sunt folosite instituţii ale statului - guvern, Parlament convocat duminică degrabă etc. - arată că interesele personale de a scăpa de condamnări şi de a concentra toată puterea primează asupra interesului cetăţenilor, ceea ce este foarte grav.

Tabăra Dragnea îl acuză acum pe Grindeanu de lovitură de palat, vorbeşte despre statul paralel şi conspiraţiile de rigoare. Vă amintiţi cine folosea tema asta - prietenul lui Ponta, Recep Erdogan, în lupta sa cu Mişcarea Fetullah Gulen.

Modul cum pesediştii procedează în prezent arată clar că România este un stat capturat de o clică de comunişti. Miniştri de paie şi-au depus la şeful de partid care a ratat postul de premier demisiile în alb înainte de a intra în funcţie. Parlamentarii PSD sunt ameninţaţi că vor fi daţi afară din partid dacă îndrăznesc să nu participe şi să voteze moţiunea îndreptată împotriva propriului guvern. Deja s-a suspendat calendarul de deplasări pentru luna curentă. Curat democraţie!

Premierului Grindeanu i se reproşează printre altele că nu a strâns relaţiile economice cu Rusia lui Putin. În România se construieşte acum verticala puterii lui Dragnea. Cei care până mai ieri erau aplaudaţi ca fiind cei mai buni miniştri sunt astăzi înfieraţi cu mânie pesedistă de colegi pentru că nu şi-au făcut autocritica. PSD nu se dezminte: gena comunistă rezistă.", adaugă Dobrovie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne