Deputat PSD şterge pe jos cu Dragnea: S-a comportat cu membrii PSD ca şi cum ar fi slugile sale

Deputatul PSD Florentin Gust
Deputatul PSD Florentin Gust (facebook.com)

Deputatul PSD Florentin Gust s-a declarat revoltat, dumuncă seara, de ultimele acuzaţii lansate de Liviu Dragnea. Preşedintele executiv al PSD susţine că, în urma unor analize ale rezultatului alegerilor, recent excluşii Mircea Geoană şi Marian Vanghelie ar fi trădat partidul şi i-ar fi făcut campanie lui Iohannis la prezidenţiale.

"Un partid nu se scindează dacă iese de la guvernare. Cuplul Mircea Geoană - Marian Vanghelie nu e atractiv pentru cei din PSD pentru că nu le propune nimic. Ei sunt nişte trădători care au lucrat pentru ca PSD să piardă alegerile. Au făcut campanie pentru Klaus Iohannis", declara duminică Liviu Dragnea la Antena 3.

Florentin Gust, despre care în presă se zvoneşte că va intra în "noul PSD" promis de Geoană şi Vanghelie, acuză că atât Dragnea, cât şi Ponta, se comportă cu PSD-ul că şi cum ar fi moşia sau SRL-ul lor.

"Acest personaj sinistru din politica românească a reuşit să-i întreacă pe toţi în a minţi! Nu, domnule Dragnea, nu a trădat nimeni! Trădător eşti tu că te-ai comportat cu membrii PSD ca şi cum ar fi slugile tale. Tu ai trădat prin comportamentul tău arogant făcându-i pe români să se gândească ce s-ar putea întâmpla dacă vei avea mai multă putere. Din aceste cauze s-au pierdut alegerile!

Era să uit! Încă mă întreb cine pe cine a copiat în aroganţă? Ponta pe tine sau tu pe Ponta? Pentru că va comportaţi cu PSD-ul ca şi cum ar fi moşia voastră sau SRL.ul vostru", a precizat deputatul PSD.