Daniel Fenechiu intră în horă pentru Primărie

Fostul lider al deputaţilor PPDD susţine că a luat această decizie pentru că a constatat că Bucureştiul „are nişte probleme care, în loc să se rezolve, se agravează”.
Daniel Fenechiu
Daniel Fenechiu (facebook.com)

Preşedintele Partidului Naţional Democrat, Daniel Fenechiu, a decis să intre în cursa pentru şefia Primăriei Capitalei după ce a constatat că la Bucureşti există probleme care se agravează şi care ţin de aplicarea legii.

"Am constatat că Bucureştiul are nişte probleme care, în loc să se rezolve, se agravează. Ele ţin de aplicarea legii. Într-o situaţie în care hăţişurile mafiote care guvernează administraţia din Bucureşti nu pot fi desluşite de nimeni (...), cred că un avocat care ar veni cu un program de curăţire a administraţiei bucureştene ar face ca Bucureştiul să devină o capitală europeană în care regulile să se respecte", a declarat fostul lider al deputaţilor PPDD, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV.

Liderul Partidului Naţional Democrat, avocat de meserie, susţine că nu ar refuza o susţinere în cursa electorală din partea fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

"Nu aş refuza susţinerea lui Băsescu, a fost primar general, a fost preşedinte, are notorietate şi beneficiază de încredere. Dacă oameni sau partide vor să mă susţină pentru ce însemn eu ca om, sunt bineveniţi. (...) Vreau să fiu un primar corect şi să aduc legea în primărie", a afirmat Daniel Fenechiu.