Primarul interimar al Capitalei, face "curat" la PMB. 12 consilieri ai lui Oprescu, zburaţi din post

Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti
Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti (Epoch Times România)

Proaspăt numit primar interimar al Capitalei, Ştefănel Marin a luat deja primele măsuri: a eliberat din funcţie 12 din cei 13 consilieri personali ai lui Sorin Oprescu, informează evz.ro, pe surse.

Singurul consilier rămas încă pe post este Adâr Victor. De asemenea, potrivit unor surse din cadrul Municipalităţii, noul primar a chemat toţi directorii din Primăria Capitalei şi a cerut o evaluare a cheltuielilor şi a facturilor restante.

"Probleme sunt la direcţia de plăţi şi la financiar. Sunt cazuri în care s-au achitat facturi mai mari decât erau bani în buget", au mai dezvăluit sursele evz.

Decizia primarului interimar de a se descotorosi de consilierii lui Oprescu, aflat în arest preventiv sub acuzaţia de luare de mită, ar fi fost luată după ce acesta ar fi văzut haosul de la etajul 14 din Primărie: munţi de documente aruncate prin birourile consilierilor personali şi acte administrative ce nu aveau ce căuta la aceştia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne