Dan Şova a demisionat din fruntea Ministerului de Transporturi. Ghiciţi motivul (video)

Audierea în comisiile parlamentare a miniştrilor propuşi spre validare. În imagine, Dan Şova, Ministrul Transporturilor
Audierea în comisiile parlamentare a miniştrilor propuşi spre validare. În imagine, Dan Şova, Ministrul Transporturilor (Epoch Times România)

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, şi-a anunţat marţi, în mod oficial, intenţia de a demisiona din fruntea ministerului pe care îl conduce, pentru a se dedica 100%, campaniei electorale a PSD pentru preşedinţia ţării.

"Cred că până pe 16 noiembrie cel mai important obiectiv ar trebui să fie alegerea preşedintelui, restul trecând în plan secund.", a declarat Şova, afirmând că va face tot ce îi stă în putinţă "pentru a aduce la Cotroceni "un om tânăr, un camarad."

Şova, ale cărui iniţiative de demitere a managementului unor marilor companii de stat precum CFR Marfă, Tarom etc. ar fi fost, conform lui Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, unul dintre motivele pentru care delegaţia FMI a plecat din România fără un raport de evaluare a acordului, a afirmat că unicul motiv al demisiei sale este dorinţa de a fi "în prima linie a bătăliei pentru preşedinţia României."

"Cred că aceste alegeri sunt decisive pentru cum va arăta România în următorii 10 ani." a afirmat Şova, declarând că face parte din generaţia de lideri PSD tineri, care au curaj să se opună până la capăt regimului Băsescu.

Şova a precizat că l-a informat pe Victor Ponta despre decizia sa şi a reiterat că următoarele 4 luni se va dedica integral "acestui obiectiv fundamental, acela de a câştiga alegerile prezidenţiale."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne