Dan Petrescu (antrenor CFR Cluj), a prefaţat duelul cu Farul Constanţa din etapa a cincea a play-off-ului

"Vrem să dăm maximum pentru că e un meci important. Nu cred că e decisiv, dar e foarte important. Farul este favorită la titlu pentru că este pe primul loc, asta e realitatea.." - Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/facebook)

Sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, echipa gazdă Farul va primi replica formaţiei antrenate de Dan Petrescu, CFR Cluj, partidă din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Superligii.

"Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, a fost mai mereu pe primul loc. Farul e o echipă foarte bună, acasă mai ales, unde din 17 meciuri a câştigat 14. Ştim forţa lor de atac şi cum pregăteşte Hagi meciurile. Noi venim după o victorie şi chiar dacă avem mari probleme de lot, mergem încrezători. Însă vrem să dăm maximum pentru că e un meci important. Nu cred că e decisiv, dar e foarte important. Farul este favorită la titlu pentru că este pe primul loc, asta e realitatea.

Cinci jucători importanţi au probleme, doi dintre ei sigur nu fac deplasarea, e vorba despre Deac şi Camora. Trebuie să fim mai uniţi acum, să jucăm ca o adevărată echipă. Am jucat şi data trecută la Constanţa fără Deac şi Camora, sper să o mai facem încă o dată foarte bine. Nu va fi uşor, însă echipa nu trebuie să depindă de un jucător sau altul. Chiar dacă aceşti doi jucători sunt căpitanii şi liderii acestei echipe în ultimii 6 ani. Sper ca alţi jucători să iasă la rampă şi să ne bucurăm împreună la final.

Cu Hagi n-am mai vorbit în ultimul timp, e normal. El are o academie şi scoate jucători buni pe bandă rulantă. Nici nu ştii de unde apar şi joacă fără probleme în Liga I, iar Mazilu e un exemplu excelent. Pericolul într-un meci cu Farul vine de peste tot, şi din atac, şi de la mijloc, şi din apărare. Dar e clar că Alibec e cel mai bun jucător al lor, este constant, a jucat 34 de meciuri, e şi golgheter", a declarat Petrescu, joi, într-o conferinţă de presă.