Cristiano Bergodi (antrenor Sepsi OSK), declaraţii înaintea partidei cu U Craiova

"E un meci dificil foarte dificil, pentru că echipa Craiovei este într-o revenire, joacă bine, a făcut un play-off bun şi atunci ne va fi greu. E o echipă cu jucători buni, îi cunosc bine, cu un lot valoros.." - Cristiano Bergodi.
Antrenorul italian Cristiano Bergodi.
Antrenorul italian Cristiano Bergodi. (Sepsi OSK/facebook)

Sepsi OSK va ţine piept formaţiei Universitatea Craiova, vineri seara, cu începere de la ora 20:30, la Sfântu Gheorghe, partidă din cadrul etapei cu numărul cinci a campionatului intern.

Italianul Cristiano Bergodi, tehnicianul grupării covăsnene a prefaţat acest duel, joi, într-o conferinţă de presă.

"Nu facem o tragedie după meciul cu CFR, avem un meci important cu Craiova acum. Eu cred că suntem o echipă care poate crea probleme oricui în play-off. Am jucat foarte bine cu Farul Constanţa, echipă care e pe primul loc, am jucat bine cu FCSB, care e o echipă pe val. Am arătat în ultimii doi ani că suntem o echipă bună.

Jucătorii trebuie să aibă dorinţă mare, pentru că noi nu avem un obiectiv precis. Noi am intrat pe locul 6 în play-off şi nu este un lucru uşor pentru jucători, toate celelalte au un obiectiv.

Am avut trei meciuri bune în play-off, mai puţin cel cu CFR Cluj, şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie cu Craiova. Să sperăm că vom face un meci frumos şi că vom câştiga toate cele trei puncte.

E un meci dificil foarte dificil, pentru că echipa Craiovei este într-o revenire, joacă bine, a făcut un play-off bun şi atunci ne va fi greu. E o echipă cu jucători buni, îi cunosc bine, cu un lot valoros. E un meci important pentru noi, pentru că venim după această înfrângere, după ce am făcut trei meciuri foarte bune, zic eu. Băieţii s-au antrenat foarte bine săptămâna asta şi mi se pare că sunt în vână. Asta îmi dă încredere că putem repeta un meci frumos ca în genul celui cu Rapid, spre exemplu.

Îl cunosc pe Neagoe, e un antrenor echilibrat, şi parcă au prins şi încredere acum, după ce au câştigat ultimul meci, cu Rapidul. Cu siguranţă vor veni aici să câştige cele trei puncte. E un meci dificil pentru ambele echipe" a declarat Cristiano Bergodi.