Rafael Nadal nu va onora cu prezenţa turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid

Fostul lider mondial are încă nevoie de recuperare după accidentarea suferită la şold în luna ianuarie la turneul de Mare Şlem de la Australian Open.
Tenismanul spaniol Rafael Nadal.
Tenismanul spaniol Rafael Nadal. (Rafa Nadal/facebook)

Rafael Nadal (36 ani, 14 ATP) a anunţat, joi, pe site-ul de socializare Instagram, că nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid, care va debuta luni, din cauza accidentării de la şold.

'Accidentarea nu este încă vindecată şi nu m-am putut pregăti suficient pentru a putea juca în competiţie. Situaţia nu este cea la care speram. Am urmat toate sfaturile medicale, dar, dintr-un motiv necunoscut, accidentarea nu a evoluat cum fusese indicat la început şi ne găsim în faţa unei situaţii dificile''a declarat ibericul.

Veteranul spaniol, care a lipsit şi de la circuitele pe zgură de la Monte Carlo şi Barcelona, speră să revină în competiţie peste o lună de zile odată cu startul Grand Şlam-ului de la Roland Garros, turneu care va debuta pe 28 mai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport