Sports Festival. Meci de fotbal All Stars România - Galatasaray Legends, pe Cluj Arena

"Generaţii legendare în duel, la Sports Festival 2023! Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naţionalei României (1995-2023).." se arată într un comunicat al organizatorilor.
Cluj Arena.
Cluj Arena. (Cluj Arena/facebook)

Un meci demonstrativ între cei mai titraţi fotbalişti pe care i-a avut România şi legendele clubului turc Galatasaray se va desfăşura în data de 2 iunie pe Cluj Arena în cadrul evenimentului Sports Festival.

"Generaţii legendare în duel, la Sports Festival 2023! Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naţionalei României (1995-2023). Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a celui mai mare festival dedicat sportului din România. Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, marii fotbalişti care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci. Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal vor fi puse în vânzare joi, 20 aprilie, începând cu ora 14:00, pe entertix.ro.

Meciul demonstrativ de fotbal dintre România şi Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acţiune, ci şi o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

"Ne bucurăm să găzduim din nou la Cluj legende ale fotbalului mondial. Am muncit mult în ultimele luni alături de domnii Hagi şi Popescu pentru a putea parafa acest eveniment, astfel că este o mare onoare să îi avem prezenţi alături de multe alte nume mari. I-am avut alături de noi şi în prima ediţie Sports Festival, alături de Barcelona Legends. Anul acesta, ne pregătim de un alt demonstrativ de excepţie cu Galatasaray, o echipă care a scris istorie nu doar pentru Turcia, ci pentru întreaga lume şi care a arătat că orice vis este posibil", a declarat Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport