Cum au ajuns să se laude politicienii. "Nu am avut nicio începere a urmăririi penale în cariera mea"

Proaspăt desemnat candidat al PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, se mândreşte cu faptul că, în întreaga carieră nu a fost niciodată urmărit penal.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times)

Intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, se descrie ca fiind un om corect, care nu face parte din "Sistem" şi care nu a trăit niciodată pe picior mare.

"Am avut plângere penală formulată de Cozmâncă pentru că nu am acceptat să îi pun în practică ordinele date, însă nu am avut nicio începere de urmărire penală. Nici la poliţie! În toată activitatea mea. Sunt un om care urmăreşte cariera mea. Cine se uită la averea mea vede normalitate, bun simţ, decenţă.

Niciodată nu am trăit pe picior mare, nu m-am plimbat cu maşini scumpe. M-am mutat de un an de zile în Dobroieşti, anterior am locuit la bloc. Am fost un om care a avut un parcurs mai mult decât decent", se descrie, la postul B1 Tv, Ludovic Orban.

În ceea ce priveşte cariera politică şi actuala candidatură, politicianul a afirmat că "nu sunt o figură nouă, recunosc. Dar nici Iohannis nu a fost o figură nouă şi cu toate astea lumea l-a votat. Victor Ponta era o figură mai nouă. Românii nu cred că trebuie să meargă numai pe evaluarea că vrem figuri noi".

"Întregul meu parcurs în viaţa publică a fost marcat de multe înfrângeri. Niciodată nu am acceptat să intru într-o gaşcă, să închid ochii la anumite lucruri pe care nu le-am considerat legale. Am avut curajul să atrag atenţia asupra abuzurilor şi greşelilor. Nu sunt un om din sistem. Sunt unul care a trăit întotdeauna pe propriile picioare", a adăugat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne