De-ale lui Vanghelie. Râvnind la un nou mandat, fostul edil strânge semnături din partea "PSDi"

Deşi a intrat în colimatorul DNA, Marian Vanghelie se pregăteşte de alegerile locale - vrea să câştige un nou mandat de primar.
Marian Vanghelie şi Liviu Dragnea (Ioana Florea Nuţ)
Andrei Pricopie
27.02.2016

Acuzat că a luat mită zeci de milioane de euro pentru a facilita atribuirea de contracte pe bani publici, Marian Vanghelie pare determinat să câştige un nou mandat de primar al Sectorului 5.

Exclus în urmă cu un an din PSD, la ordinul echipei Ponta-Dragnea, după 20 de ani de activitate în partid, edilul a decis să abordeze singur problema noii sale candidaturi.

Potrivit stiripesurse.ro, Vanghelie strânge deja semnături în acest sens, însă surpriza nu e asta, ci "firma" sub care se recomandă fostul social-democrat.

Surse ale publicaţiei citate susţin că Vanghelie solicită semnături sub sigla Partidului Social Democrat Independent (PSDi). Asemănarea cu PSD face mai uşoară sarcina celor care strâng semnăturile, astfel încât Vanghelie se bazează deja pe 8.000 de persoane.

Denumirea "Partidul Social Democrat Independent" a fost înregistrată la OSIM de Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie. Cel mai probabil, au fost demarate şi procedurile pentru înregistrarea unui partid omonim.

În iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor