Criza refugiaţilor. Alţi patru români arestaţi pentru trafic de persoane în Ungaria [video]

(photos.com)

Alţi patru cetăţeni români au fost reţinuţi de poliţia din Ungaria sub acuzaţia de trafic de persoane, după ce autorităţile din ţara vecină i-a prins transportând 21 de refugiaţi, reiese dintr-un comunicat publicat sâmbătă pe site-ul poliţiei ungare, citat de Mediafax.

Forţele de ordine din judeţul Csongrad au oprit vineri, în jurul orei 1.40, două autovehicule, dintre care un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi o camionetă, pe autostrada M5, descoperoind înăuntru nu mai puţin de 21 de refugiaţi, respectiv zece cetăţeni sirieni şi 11 afgani.

Patru cetăţeni români acuzaţi de trafic de perosane au fost reţinuţi de autorităţi şi urmează să fie prezentaţi sâmbătă în faţa unui tribunal ungar.

Ministerul român al Afacerilor Externe anunţase deja de vineri că 18 cetăţeni români sunt reţinuţi şi cercetaţi pentru trafic de persoane în Ungaria, în patru cazuri diferite, 16 dintre aceştia aflându-se în arestul poliţiei din Budapesta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne