"Crin Antonescu e un lider dictatorial dispus să sacrifice PNL, care se uită mult spre est", afirmă Andrei Chiliman

Sub conducerea lui Crin Antonescu, PNL s-a îndepărtat de valorile proocidentale şi s-a deplasat către stânga scenei politice, a afirmat primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman.
Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Andrei Chiliman (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
18.03.2013

Sub conducerea lui Crin Antonescu, PNL s-a îndepărtat de valorile proocidentale şi s-a deplasat către stânga scenei politice, a afirmat primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman.

Singurul motiv pentru care Antonescu spune că e de dreapta este pentru că "atunci când se uită la harta României, se uită în dreapta României prea mult", a mai precizat.

"Domnul Antonescu degeaba spune că este de dreapta, cred că singura treabă care îl caracterizează e că, atunci când se uită la harta României, se uită în dreapta României prea mult", a afirmat Andrei Chiliman pentru Ziare.com.

Pe de altă parte, Chiliman a criticat aspru conducerea de tip dictatorial a lui Crin Antonescu şi atitudinea acestuia antioccidentală, prin care riscă să facă mult rău PNL-ului, dar şi ţării.

"Cred că totul porneşte de la dorinţa dânsului de a ajunge cu orice preţ, subliniez, cu orice preţ, preşedinte al României”, a mai Chiliman.

Andrei Chiliman îl mai acuză pe Crin Antonescu de grave şi repetate încălcări ale statutului PNL.

La recentul congres al partidului, Antonescu a obţinut o majoritate incredibilă datorită modului în care au fost întocmite listele cu participanţi, a mai declarat edilul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor