Crin Antonescu: Candidaţii USL la Bucureşti vor fi anunţaţi după Paşte

Crin Antonescu. (www.pnl.ro)
Epoch Times România
09.04.2012

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că este posibil ca lista candidaturilor oficiale ale USL la localele din Bucureşti să fie prezentată după Paşte.

"Dacă nu ar fi fost Săptămâna Mare, aş fi spus până la sfârşitul acestei săptămâni, cu siguranţă. Dar închipuiţi-vă că apare un impas în Joia Mare, în Vinerea Mare, când nici nu este normal să negociezi ceva. Noi suntem creştini, pesediştii nu mai vorbesc. Este foarte posibil ca decizia finală să fie luată în Săptămâna luminată, adică săptămâna de după Paşte, în care cu sufletul curat ne vom întâlni şi vă vom aduce la cunoştinţă rezultatul dragostei noastre", a declarat Antonescu într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri că au fost desemnaţi cinci dintre cei şase candidaţi USL pentru primăriile de sectoare, aceştia urmând să fie anunţaţi în perioada următoare.

"Am stabilit candidaţii la cinci sectoare urmând să-i anunţăm în perioada următoare. La sectorul 2 este un USL-ist. (...) Neînţelegându-ne la sectorul 6, candidatul de la 2 îl anunţăm la pachet", a precizat preşedintele PSD.

El a reamintit că pentru primăriile sectoarelor 1, 3, 4 şi 5 sunt desemnaţi pentru a candida Andrei Chiliman, Robert Negoiţă, Cristian Popescu-Piedone şi Marian Vanghelie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor