PDL, PNG, UNPR, PNŢCD şi PER au format Alianţa pentru Vrancea

Epoch Times România
09.04.2012

Liderii judeţeni ai PDL, PNG, UNPR, PNŢCD şi PER au prezentat, duminică, la Focşani, Alianţa pentru Vrancea, o construcţie electorală care are ca obiectiv câştigarea alegerilor locale din luna iunie.

Primii candidaţi la primăriile din judeţ ai Alianţei au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi liderii partidelor care constituie această coaliţie. Sigla alianţei este un copac înfrunzit pe un fond verde.

Preşedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trăşculescu, a declarat că Alianţa pentru Vrancea este un "proiect politic pe termen lung", "o alternativă la guvernarea păguboasă a PSD din ultimii 20 de ani".

"Alianţa pentru Vrancea îşi propune să fie un pol de dezbatere cu privire la viitorul Focşaniului şi al Vrancei", a afirmat deputatul Alin Trăşculescu. El a acuzat distrugerea industriei Focşaniului în perioada 2000-2004 dar şi absenţa investiţiilor în ultimii ani.

Preşedintele PDL Vrancea a explicat că obiectivul Alianţei este câştigarea alegerilor locale la Vrancea şi Focşani, fiind pregătiţi "candidaţi redutabil pentru fiecare localitate".

"Vrem ca această alianţă să fie una puternică, una câştigătoare", a afirmat preşedintele PNŢCD, Lilian Ilie.

Printre candidaţii prezentaţi duminică se numără primari PSD precum Gigel Dragomir - Răcoasa, Adrian Alexe - Rugineşti dar şi edilul PNL din comuna Reghiu Macovei Răduţă.

Printre primarii PDL care vor candida pentru un noi mandat se numără edilii din comunele Ţifeşti, Cîmpuri, Valea Sării, Dumbrăveni, Poiana Cristei, Suraia, Soveja, Cîmpineanca.

Preşedintele PDL Vrancea a afirmat că prezentarea oficială a tuturor candidaţilor la alegerilor locale din judeţ va avea loc pe 28 aprilie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor