Cozmin Guşă crede că Traian Băsescu are altă soluţie decât Elena Udrea pentru şefia PDL

Cozmin Guşă
Cozmin Guşă (Epoch Times România)

Declaraţiile recente ale lui Traian Băsescu referitoare la PDL au fost catalogate de analistul politic Cozmin Guşă drept "un delir". Guşă a declarat că acestea că nu au darul de a o ajuta pe Elena Udrea în campania internă pentru şefia PDL.

"Băsescu pregăteşte altă soluţie decât Elena Udrea din PDL, altfel nu ar fi făcut acest demers pentru că îi dinamitează începutul de campanie internă", a precizat Guşă la Realitatea TV.

"Îmi e greu să clasez ceea ce a făcut Băsescu, mi se pare că a exagerat foarte mult. Am ajuns la concluzia că e un fel de delir pe care preşedintele il pune în practică. Episodul legat de Elena Udrea este unul din această categorie. Băsescu, dacă voia să o ajute pe Udrea, nu trebuia să o sprijine atât de făţiş. Sprijinul pentru Elena Udrea este un mare handicap pe care ea îl experimentează la început de campanie de partid, destul de ciudat început, într-o sală ciudată de la Roman. Băsescu pregăteşte altă soluţie decât Elena Udrea din PDL, altfel nu ar fi făcut acest demers pentru că îi dinamitează începutul de campanie internă", a declarat Cozmin Guşă