Apar variante noi pentru conducerea PDL: Videanu şi Negoiţă

Adriean Videanu, conferinţă de presă ţinută la sediul PDL
Adriean Videanu, conferinţă de presă ţinută la sediul PDL (Epoch Times România)

Parlamentarii PDL de Alba nu îi văd ca favoriţi în cursa pentru conducerea partidului nici pe Vasile Blaga, nici pe Elena Udrea, senatorul Alexandru Pereş şi deputatul Clement Negruţ declarând că aşteaptă o a treia candidatură.

Alexandru Pereş a recunoscut faptul că PDL are nevoie în acest moment de operaţie chirurgicală, dar niciunul din c ei doi lideri care şi-au anunţat intenţia de a candida nu îl mulţumeşte. El a spus că există suficiente persoane care ar putea intra în lupta pentru şefia partidului. La insistenţele jurnaliştilor senatorul a făcut şi o nominalizare: Liviu Negoiţă.
Deputatul Clement Negruţ a fost mai dur: Vasile Blaga nu ar trebui să mai fie preşedintele PDL. Parlamentarul a spus că acesta a făcut două greşeli impardonabile lăsând partidul fără conducere în cele două campanii electorale din 2012 şi promovând „oameni fără performanţe confirmate prin voturi, care cultivă slugărnicia şi premiază rezultate proaste”. Negruţ a precizat că un candidat viabil ar fi Adriean Videanu.