Comisia Nana: Preşedintele Traian Băsescu şi Ioana Băsescu vor fi chemaţi la audieri

Traian Băsescu şi Ioana Băsescu
Traian Băsescu şi Ioana Băsescu (Timeline Photos)
Flori Mladin
08.01.2014

Membrii "Comisiei Nana" s-au întrunit şi şi-au făcut planul de atac pentru audierile care se vor derula în perioada următoare.

În primul rând vor fi audiaţi conducătorii instituţiilor abilitate în domeniul agriculturii, conform pesurse.ro.

Surse din cadrul Comisiei au afirmat că în a doua parte a audierilor vor fi chemaţi inclusiv preşedintele Traian Băsescu şi fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

Audierile se vor extinde şi la foştii primari ai comunei Nana, la foştii prefecţi de Călăraşi, precum şi la cei care au avut atribuţii privind administrarea terenurilor din comuna Nana.

Totodată, va fi chemat la audieri şi consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, care l-a sfătuit pe Traian Băsescu să cumpere terenul din Călăraşi.

În conformitate cu regulamentul Comisiei, poate fi chemată la audiere orice persoană care are vreo legătură sau este implicat în probleme care fac obiectul anchetei parlamentare.

Demn de menţionat este faptul că persoanele invitate la audieri pot să nu accepte să se prezinte în faţa Comisiei parlamentare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor