Clotilde Armand: Dacă nu ai nume românesc eşti considerat duşmanul care face ţara să meargă prost de 27 de ani

După ce au condus ţara timp de 27 de ani, ei continuă să peroreze contra străinilor. În acest timp, 5 milioane de români, un sfert din populaţia ţării, au fost constrânşi să emigreze, şi-a exprimat nemulţumirea Clotilde Armand.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD-ul lui Liviu Dragnea, un partid cu apucături feseniste, acuză că dacă nu ai nume românesc înseamnă că nu eşti român verde, eşti considerat duşmanul care face această ţară să meargă prost de 27 de ani, a opinat joi, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand, de la Uniunea Salvaţi România.

"În 1990 spuneau că vin străinii să cumpere ţara. Între timp, au cumpărat chiar ei tot ce era de cumpărat. Restul l-au vândut taman străinilor, pe comisioane grase. Îi speriau pe români că vin moşierii să-şi ceară moşiile înapoi. Astăzi, moşiile lor sunt de zeci de ori mai mari decât ale foştilor moşieri. După ce au condus ţara timp de 27 de ani, ei continuă să peroreze contra străinilor. În acest timp, 5 milioane de români, un sfert din populaţia ţării, au fost constrânşi să emigreze", a remarcat Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, PIB-ul judeţului Vaslui este de 3.600 euro pe locuitor, adică de cinci ori mai puţin decât al Bucureştiului. De altfel, cele mai sărace 5 judeţe ale ţării sunt dominate de PSD.

"Dar pesediştii împing cinismul până la a vorbi de "bogăţia sufletească" a vasluienilor! E tot ce le-a mai rămas oamenilor după 27 de ani de pesedism... Toţi românii, cu excepţia pesediştilor, sunt bogaţi sufleteşte. Bogăţia materială este şi ea importantă, însă pesedeul se pare că ar vrea să ne lase doar cu cea sufletească", a subliniat Clotilde Armand.

În 1990, fostul preşedinte Ion Iliescu declara despre marele om politic Ion Raţiu că: "A venit un străin să destabilizeze ţara".

"Acum PSD are aceleaşi apucături feseniste, dacă nu ai nume românesc înseamnă că nu eşti român verde, eşti considerat duşmanul care face această ţara să meargă prost de 27 de ani", a precizat Clotilde Armand.