Clotilde Armand: Condamnatul penal Dragnea şi Tăriceanu suferă de populismul cronic

Alianţa PSD-ALDE riscă să destabilizeze din nou ţara prin propunerile economice populiste pe care le forţează în Parlament, atrage atenţia Clotilde Armand.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Condamnatul penal Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu suferă de populismul cronic, a declarat marţi, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand, de la Uniunea Salvaţi România.

"Pentru a reajunge la putere, au venit cu nişte propuneri economice populiste şi lipsite de substanţă, fără nici o dezbatere doar de dragul de a mai câştiga nişte voturi la alegerile parlamentare. Pomenile electorale din bugetul ţării adică "propunerile lor economice" prin care vor reduce taxele, se vor majora salariile în educaţie şi sănătate şi cheltuielile bugetare, nu fac decât să afunde ţara în noi datorii.

Probabil programul economic al PSD a fost scris de Călin Popescu Tăriceanu, cel care a afundat ţara într-o criză economică profundă prin majorarea nesăbuită a cheltuielilor publice în anii 2007/2008 României i-a luat 5-6 ani pentru a ieşi din această criză economică şi condamnatul penal Liviu Dragnea, cel care a sărăcit un judeţ mai bine de 12 ani din funcţia de prefect şi mai apoi de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman", a precizat Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, acestor maeştri în pomeni electorale li se adaugă şi alţi "experţi" din Camera Deputaţilor, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne