Clotilde Armand: Condamnatul penal Dragnea şi Tăriceanu suferă de populismul cronic

Alianţa PSD-ALDE riscă să destabilizeze din nou ţara prin propunerile economice populiste pe care le forţează în Parlament, atrage atenţia Clotilde Armand.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Condamnatul penal Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu suferă de populismul cronic, a declarat marţi, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand, de la Uniunea Salvaţi România.

"Pentru a reajunge la putere, au venit cu nişte propuneri economice populiste şi lipsite de substanţă, fără nici o dezbatere doar de dragul de a mai câştiga nişte voturi la alegerile parlamentare. Pomenile electorale din bugetul ţării adică "propunerile lor economice" prin care vor reduce taxele, se vor majora salariile în educaţie şi sănătate şi cheltuielile bugetare, nu fac decât să afunde ţara în noi datorii.

Probabil programul economic al PSD a fost scris de Călin Popescu Tăriceanu, cel care a afundat ţara într-o criză economică profundă prin majorarea nesăbuită a cheltuielilor publice în anii 2007/2008 României i-a luat 5-6 ani pentru a ieşi din această criză economică şi condamnatul penal Liviu Dragnea, cel care a sărăcit un judeţ mai bine de 12 ani din funcţia de prefect şi mai apoi de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman", a precizat Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, acestor maeştri în pomeni electorale li se adaugă şi alţi "experţi" din Camera Deputaţilor, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.