Ciprian Ciucu: Îi atrag atenţia lui Gabriel Mutu să nu împiedice votul cetăţenilor. Se joacă cu libertatea lui

Ciprian Ciucu (Facebook)
Andrei Popescu
25.09.2020

Ciprian Ciucu, candidatul PNL susţinut de USR PLUS pentru Primăria Sectorului 6, i-a transmis primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, să nu descurajeze alegătorii să meargă la vot prin amplasarea de scannere tip aeroport, avertizându-l că se joacă cu “libertatea” lui.

“Dau acest semnal. Dacă se vor crea aglomerări şi busculade la secţiile de vot din Sectorul 6, va fi doar vina lui Gabriel Mutu. Mai mulţi directori de şcoli mi-au atras atenţia că primăria Sectorului 6 ‘organizează’ în aşa fel votul, încât oamenii să fie direcţionaţi spre cele mai mici uşi din şcoli, acolo fiind nevoiţi să treacă prin scannere de tip aeroport. Scopul este descurajarea participării la vot!”, a precizat Ciucu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, candidatul liberal îi atrage atenţia lui Mutu să asigure termometre de tip “pistol”, precum cele folosite în centrele comerciale, şi să asigure cel puţin două intrări pentru fiecare şcoală pentru a fi evitate aglomerările şi “busculadele”.

“Îi atrag atenţia că, dacă va împiedica votul cetăţenilor din Sectorul 6, se joacă cu libertatea lui”, a conchis Ciprian Ciucu.

Nu este pentru prima dată când Ciprian Ciucu îl acuză pe Gabriel Mutu că recurge la tactici murdare în această campanie electorală.

Mai exact, Ciucu a anunţat că a depus plângere penală la DNA împotriva primarului Sectorului 6 pentru delapidare de fonduri în scop personal.

“Gabriel Mutu şi PSD au înregistrat la OSIM sloganul 'Alături de tine' pe care apoi l-au folosit timp de patru ani pe toate materialele Primăriei Sectorului 6, inclusiv în această campanie electorală. Îl acuz pe Gabriel Mutu de delapidare de fonduri publice în scop personal. Cu bună ştiinţă şi premeditat a folosit sloganul PSD pe materialele Primăriei Sectorului 6. Cer DNA să facă un audit complet al sumelor cumulate pe piaţa publicitară pentru reclamă personală a PSD şi a lui Gabriel Mutu, din fondurile publice”, a afirmat Ciucu, într-un comunicat de presă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor