Cioloş, mesaj pentru români de An Nou: România este după chipul şi asemănarea noastră

Prosperitatea ne împlineşte când este construită cu onestitate şi muncă cinstită, iar schimbarea care ne face mai buni vine din convingere, consideră premierul.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

În prag de an nou (încă) premierul Dacian Cioloş le urează românilor sănătate şi dragoste în mijlocul familiei şi alături de cei dragi şi le reaminteşte că România este după asemănarea şi chipul cetăţenilor ce o locuiesc. Iar dacă ne dorim o Românie mai bună, trebuie să avem încredere că putem, consideră Cioloş.

Redăm mesajul premierului:

"Mâine anul se înnoieşte şi tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper şi bun.

Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere şi forţa de a recunoaşte că prosperitatea ne împlineşte atunci când este construită cu onestitate şi muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere şi că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă.

România este după chipul şi asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveţi încredere că putem, fiecare dintre noi şi toţi împreună, să fim astfel.

La Mulţi Ani cu sănătate şi dragoste în mijlocul familiei şi alături de cei dragi!", scrie Cioloş, pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne