Ciolacu, despre varianta unui tandem PSD-PNL: Mă bucură reacţia liberalilor. Vom merge separat la alegeri

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă
Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă (Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a transmis, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, că social-democraţii şi liberalii vor merge separat la următoarele alegeri.

"Am înţeles mesajul lor. Am înţeles şi sondajele din ultimul timp care au ieşit în spaţiul public, comandate de PNL, care nu sunt tocmai prietenoase. Eu cred că am dat un mesaj foarte clar: această coaliţie poate continua şi după anul 2024", a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Şeful PSD susţine că nu exclude nicio variantă atâta timp cât "avem un program de guvernare şi o guvernare care să răspundă la aşteptările românilor, la nevoile companiilor româneşti".

"Dacă vom avea această abordare comună, de ce nu să avem şi o alianţă?! Acest lucru nu l-am decis, pentru că nu îl decide Ciolacu, cum nu îl decide nici Nicolae Ciucă. Acest lucru îl decid membrii celor două partide. Am văzut reacţia partenerilor şi atunci înseamnă că nu e nevoie să facem asta. Vom merge la alegeri separat. Nu avem nicio problemă. Mă bucură reacţia să ştiu să nu îi mai obosesc pe colegii mei degeaba", a afirmat Marcel Ciolacu.