Ceban îşi ia concediu pentru a-l susţine pe Dodon în campanie. Paşa: Aşa e directiva de la curatorii din Moscova

Ion Ceban şi Igor Dodon
Ion Ceban şi Igor Dodon (epochtimes.ro)

„Este imposibil să faci lucruri importante și mari de unul singur și doar în echipă și într-o bună colaborare cu toate structurile statului, Guvern, Parlament și nu în ultimul rând Preşedinţie, poţi reuşi în realizarea mai multor obiective pentru cetăţeni”, a scris edilul Chişinăului, Ivan Ceban, anunţând în acest context că „timp de o săptămână, îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru a-l susţine pe candidatul independent, Igor Dodon în campania electorală”.

La rândul său, şeful statului a menţionat că are „încredere deplină în primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban. El a reuşit să atragă în jurul său specialişti competenţi şi energici. S-a afirmat ca un bun gospodar şi un lider adevărat, care este ascultat şi care se bucură de încredere. Ion Ceban este colegul şi camaradul meu”.

Dodon l-a vrut pe Ceban izolat de partid, iar când şi-a dat de pământ cu rating-urile datorită Guvernului catastrofă pe care îl conduce prin intermediarul Chicu - tot la Ceban după transfer de imagine pozitivă fuge, a subliniat în context, activistul civic Valeriu Paşa, membru watchdog.MD.

„Iar primarul face. Că aşa e directiva de la curatorii din Moscova. Numai că, la fel cum Dodon punea o lumânare să nu cumva să câştige Ceban primăria, la fel şi Ceban va destupa multe şampanii dacă va pierde Dodon”, scrie Paşa într-o postare pe contul său de socializare.

Totodată, acesta a ţinut să amintească că în seara în care Ivan Ceban a câştigat alegerile în municipiul Chişinău acum un an, Igor Dodon practic l-a dat afară din partid.

„Igor Dodon a fost foarte trist şi nefericit (dacă nu mă credeţi ridicaţi imaginile video). El nu avea nevoie de un concurent în partid. De aici şi toate poveştile cu ʻapoliticulʼ.

„Apolitismul lui Ceban nu l-a încurcat pe Dodon să îl cheme săptămânal ʻla covorʼ şi să îi dea indicaţii, să îi impună oameni dubioşi pentru numiri în funcţii importante la Primărie. Chiar şi unele dintre cele mai scandaloase decizii votate de CMC tot de la Dodon au venit”, a punctat Paşa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe