Penalul revenit în politică. Valeriu Paşa: Vlad Filat a ieşit la rampă pentru că e sluga lui Dodon

Filat e un ratat care se vrea înapoi în joc, afirmă activistul Ştefan Gligor, menţionând că acesta are sarcina să suprapună toxicitatea peste candidatul cu cele mai mari şanse şi să-l ajute pe Dodon să câştige.
Valeriu Paşa - activist civic de la Chişinău
Valeriu Paşa - activist civic de la Chişinău (facebook.com/Valentina Ursu)

Activistul de la Watchdog Valeriu Paşa consideră că în prezent Vlad Filat execută rolul de „şestiorkă” (slugă n.r.) electorală a lui Igor Dodon, întrucât a înaintat o propunere imposibil de acceptat pentru crearea unui bloc electoral al dreptei pro-europene. „Când ai fost mare şi ai devenit mic.”

În mod evident, aceasta va fi respinsă de PAS şi Platforma DA care nu-şi pot permite să se asocieze cu imaginea toxică a lui Filat, iar acei oameni de treabă care au mai rămas în PLDM nu pot schimba starea de fapte, constată expertul, amintind că înainte de 2015 Igor Dodon era un fel de „şestiorkă” a lui Plahotniuc şi se uita la Filat de jos în sus.

Valeriu Paşa crede că Filat va ieşi apoi la rampă şi va zice că Maia Sandu se face vinovată de ”dezbinarea dreptei pro-europene” şi că el e ”nevoit” să candideze. Iar agenda va fi de a o ataca pe Maia Sandu pe toată durata campaniei. Acoperirea informaţională va fi asigurată de holdingul media Furculiţă-Ceaika. „Aşa se întâmplă când refuzi să te respecţi pe tine însuţi.”

Vlad Filat e un ratat care se vrea înapoi în joc, a ţinut să sublinieze activistul Ştefan Gligor, menţionând că acum acesta are sarcina să suprapună toxicitatea peste candidatul cu cele mai mari şanse şi să-l ajute pe Dodon să câştige. De asta „Penalul revenit în politică” trebuie ignorat şi blocat în tot ce face.

Noul lider al PLDM, Vlad Filat, a propus miercuri Partidului Acţiune şi Solidaritate şi Platformei DA să formeze un bloc electoral comun care ar presupune înaintarea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe