Câţi bani cheltuiesc Rihanna şi Amal Clooney la coafor?

Rihanna, cântăreaţa din Barbados
Rihanna, cântăreaţa din Barbados (Captură web)

Soţia lui George Clooney şi cântăreaţa din Barbados, Rihanna, cheltuiesc sume importante de bani pentru a-şi menţine coafurile perfecte.

Dar se ştie, în spatele unei mari celebrităţi există întotdeauna un mare stilist.

Cu toate eforturile pe care le depun starurile să transmită o imagine de prospeţime şi naturaleţe, nimeni nu se scoală din pat cu un păr perfect coafat şi mai lung cu câţiva centimetri. Cele mai cunoscute şi apreciate coafuri au în spate adevăraţi hair-stylişti, ai căror cliente le bagă în buzunar sume uriaşe, pentru a fi mereu perfecte.

Soţia lui George Clooney, Amal Clooney, cheltuieşte aproximativ 550 de euro pe săptămână ca să-şi păstreze părul întotdeauna închis la culoare şi ondulat, potrivit informaţiilor apărute săptămâna aceasta în Page Six. Eleganta avocată, în vârstă de 38 de ani, a transformat salonul John Frieda din Londra, situat în cartierul de lux Chelsea, în a doua casă a sa. Aici se lasă îngrijită de renumitul stilist francez Serge Normant care îi taie şi îi tratează părul cu tot felul de creme. De la tratamente cu keratină, pentru a repara consecinţele băilor de culoare la care îi este supus părul, la tratamente specifice pentru stimularea creşterii şi repararea vârfurilor. Virtuoasele mâini ale acestui hair-stylist, care deţine saloane de coafură în capitala britanică şi în New York, se pierd frecvent şi în părul creţ al actriţei Sarah Jessica Parker, în zulufii arămii ai actriţei Julia Roberts sau în ciuful lui Miley Cyrus.

Dacă în cazul soţiei lui Clooney preţul vi se pare scandalos, şi după ce aţi calculat deja de câte ori ar putea merge la salonul de coafură din cartierul ei, cu 550 de euro în buzunar, staţi să aflaţi cât cheltuieşte cântăreaţa Rihanna, un mare fan al schimbărilor de look, frecvente şi radicale. În aceeaşi lună trece de la blond platinat la brunet, cu tot felul de coafuri, cum ar fi împletituri sau panglici ornate cu multe accesorii diferite. Diva din Barbados compensează agresivitatea coloranţilor cu tratamente avansate, care îi permit să aibă întotdeauna un păr luminos. Ea a ajuns să cheltuiască 16.000 de euro într-o săptămână. Legenda spune că, stilista ei, Ursula Stephen, prin excelenţă stilistă de covor roşu, foloseşte role de diamant pentru a obţine aceste bucle perfecte. Indiferent dacă este adevărat sau nu, fiecare întâlnire cu Stephen se ridică la 2.000 de euro. Sumă suficientă pentru a folosi role cu diamante şi tot ceea ce este nevoie.

O altă celebritate care, de asemenea, acordă o atenţie deosebită îngrijirii părului, este Kim Kardashian. Apare de multe ori cu extensii foarte scumpe, iar îngrijirea acestora în salonul Shades, din Beverly Hills, costă în jur de 1.200 de euro. Cu toate că fiica ei North West are numai 3 ani, i-a insuflat deja pasiunea pentru coafuri excentrice şi fire de păr artificial. Micuţa nu vrea să ştie nimic de leagăne sau jucării. Numai la vederea unui uscător de păr, a unor bigudiuri sau a lacului de unghii, i se luminează faţa.