Cataramă îi cere Monicăi Macovei să-l sprijine pe Cristian Diaconescu

Viorel Cataramă şi Cristian Diaconescu
Viorel Cataramă şi Cristian Diaconescu (Epoch Times România)

Viorel Cataramă a făcut apel marţi la fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei de a-l susţine împreună pe candidatul independent la Preşedinţie Cristian Diaconescu, menţionând că o regrupare a forţelor în afara partidelor politice este singura soluţie viabilă pentru România.

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că renunţă la candidatura la preşedinţie pentru a-l susţine pe Cristian Diaconescu: "Renunţ la candidatura la funcţia de preşedinte al României şi îmi dau sprijinul domnului Cristian Diaconescu".

Cristian Diaconescu şi-a anunţat, luni, candidatura la prezidenţiale din postura de independent. Acesta a precizat că va demisiona din PMP, dar va rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară.

Tot marţi, Partidul Mişcarea Populară, din care Diaconescu a ieşit pentru a-şi duce până la capăt candidatura, şi-a desemnat noul competitor pentru Cotroceni, în postura Elenei Udrea, cea care, conform Elenei Băsescu, ar fi sabotat strângerea de semnături în teritoriu pentru candidatura fostului său coleg.

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al justiţiei, candidează ca independent pentru fotoliul de la Cotroceni. Monica Macovei, care s-a implicat mult pentru construirea unui sistem anticorupţie, consideră că fără dreptate nu poate exista bunăstare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne