Cât timp va fi preşedinte Vasile Blaga, Frunzăverde şi Stănişoară numai au ce căuta în PDL

Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 23 Febroarie 2013. În imagine, Vasile Blaga
Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 23 Febroarie 2013. În imagine, Vasile Blaga (Epoch Times România)

Prezent luni la Piteşti, şeful PDL, Vasile Blaga, a anunţat că Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară nu vor mai fi reprimiţi în partid, atât timp cât el va fi preşedinte al formaţiunii politice.

"Eu vă spun cu mâna pe inimă că acest partid avea nevoie de Opoziţie ca de aer. Acum se cern caracterele, acum vedem care sunt sau nu sunt cu adevărat oamenii ce iubesc partidul ăsta. Nu vedeţi că în general pleacă cei care au venit după 2005 în partid, care ştiu numai la Putere? Cu două excepţii, care sigur, nu fac decât să întărească regula, şi domnul Stănişoară şi mai înainte domnul Frunzăverde (...). Omul e om şi îl vezi doar când e greu. Iată, când ne e greu, unii nu rezista. Dumnezeu să le dea sănătate, dar cât voi fi preşedinte în partid nu îi voi mai prelua niciodată", a declarat Vasile Blaga.

Dacă democrat-liberalii vor ajunge la negocieri cu alte partide, Stănişoară şi Frunzăverde nu vor reprezenta niciodată partidul cu care se va intra în discuţii, a mai precizat Blaga.

"Dacă vom ajunge la negocieri cu alte partide, aceşti oameni (n.r. - Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară) nu vor reprezenta partidul cu care vom întra în discuţii, niciodată", a afirmat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

La Universitatea Constantin Brâncoveanu, din Piteşti, Vasile Blaga a prezentat moţiunea "România dreaptă.PDL - Politică dincolo de lozinci", alături de secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, de vicepreşedintele Andreea Paul, de Traian Ungureanu şi de şeful PDL Argeş, Mircea Andrei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne