Antonescu, atac la PSD: Ponta şi Dragnea s-au apropiat de Băsescu mai mult decât lăsau impresia în campania electorală

Crin Antonescu
Crin Antonescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
11.03.2013

Crin Antonescu îl atacă pe Liviu Dragnea şi nu numai, după ce vice-preşedintele PSD a criticat decizia liberalilor de a coopta lideri de seamă ai PDL. Dragnea i-a reproşat duminică lui Crin Antonescu că a creat o fisură în USL prin racolarea unor lideri PDL precum Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară.

„Este bine să ne gândim serios când facem aşa ceva la unitatea USL, trebuie să se gândească de ce ne-au dat votul oamenii. Să ne gândim foarte serios dacă vrem să rupem USL sau vrem sa îl păstrăm până în 2016”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai precizat în direct la RTV că semnele de întrebare sunt cu atât mai mari cu cât premierul Victor Ponta nu a avut cunoştinţă de trecerea lui Stănişoară la PNL.

Drept răspuns la acest atac, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Gândul că imaginea USL nu are de suferit prin venirea unor membri de la PDL la PNL şi i-a reamintit Dragnea că nimeni din PNL nu i-a criticat pe cei de la PSD pentru atitudinea cooperantă pe care o au faţă de preşedintele Traian Băsescu.

„Exact aşa cum eu, împreună cu colegii din conducerea PNL, am putut să prevenim fisuri atunci când a existat impresia că PSD, că domnul Ponta, că domnul Dragnea s-au apropiat de Traian Băsescu mai mult decât lăsau impresia în campania electorală, aşa sunt convins că şi conducătorii PSD vor găsi capacitatea şi mijloacele pentru a preveni interpretări greşite sau fisuri”, a afirmat preşedintele PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor