Călin Popescu Tăriceanu fentează o coada pentru a-şi reînnoi permisul

Şeful Senatului a intrat pe uşa din spate pentru a-şi reînnoi permisul. Oamenii care, spre deosebire de el, stăteau la rând, nu au părut deranjaţi.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost surprins întrând pe uşa din spate la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în faţa căreia aşteptau circa o mie de persoane pentru a-şi reînnoi permisele auto, relatează hotnews.ro, citând agenţia news.ro.

Potrivit sursei citate, Tăriceanu a fost aşteptat în curtea interioară de reprezentanţi ai instituţiei, "care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului înainte ca publicul să aibă acces". Paradoxal, oamenii care stăteau la coadă nu au părut deranjaţi de faptul că Tăriceanu a intrat pe uşa din spate. O doamnă care stătea la rând întreabă: "Dar ce aveţi, domnule, cu Tăriceanu? Nu trebuie şi el să-şi facă permisul?

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să răspundă de ce a intrat prin spatele clădirii. Singurul care a răspuns a fost aghiotantul acestuia: "Dar nu a intrat nimeni prin spate".

Solicitat de News.ro să comenteze această situaţie, comisarul-şef Florin Rădulescu, şeful Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SRPCIV), a spus: "Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot să vă dau date cu caracter personal".

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne