"Ca să nu ne stea viitorul în Gât!" Marş al Părinţilor şi Copiilor contra ordonanţelor-elefant

Bucureştenii sunt invitaţi să-şi ia copiii de mână, în braţe, în cărucioare şi să iasă la protest, pentru a cere abrogarea ordonanţei prin care coaliţia la putere a modificat Codul Penal în favoarea corupţilor.
Protest masiv contra "ordonanţelor-elefant" în Bucureşti, 29 ianuarie 2017.
Protest masiv contra "ordonanţelor-elefant" în Bucureşti, 29 ianuarie 2017. (Epoch Times)

Pe Facebook se anunţă un nou protest pentru abrogarea ordonanţelor vizând mutilarea Codului Penal, un protest paşnic şi inedit, cel al părinţilor şi copiilor. Practic, românii cărora le pasă de viitorul copiilor lor sunt invitaţi să vină cu micuţii în Piaţa Victoriei, începând cu ora 11, de unde, la ora 16, se va pleca spre Parlament.

"Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii.
Sâmbătă, aşa cum ne-aţi propus, hai să luăm copiii de mână, în braţe, în cărucioare, pe umeri şi să facem cel mai paşnic şi colorat protest!
Ne vedem în piaţa Victoriei începând cu ora 11:00.
La ora 16:00 plecăm în marş către Parlament. fb.com/events/373212629720261/
Când ajungem la Parlament, facem lanţ uman în jurul Parlamentului.
Înainte să plecăm în marş, sau după ce ajungem la parlament îi putem lăsa în grija bunicilor. Noi rămânem în stradă să le apărăm viitorul!
În fapt, România nu e a noastră, e a lor.
(PS - Se aude că şpaga e o bomboană de copil.)", scriu organizatorii pe Facebook.

Reamintim că de marţi noapte - moment la care guvernul Grineanu a adoptat ordonanţa graţierii şi cea a modificării Codului Penal în favoarea corupţilor - în Capitală şi în numeroase oraşe ale ţării au loc zilnic proteste.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne