Brandl: Ce făceau sindicatele din Poliţie când copiii noştri erau răpiţi, abuzaţi sau ucişi? Cereau privilegii speciale!

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Atacul Sindicatului Poliţiştilor la adresa senatorului Florin Cîţu demonstrează că angajaţii din Poliţie sunt mai interesaţi de veniturile şi beneficiile proprii decât de rezolvarea unor cazuri care au îngrozit întreaga ţară, a transmis joi, în cadrul unui comunicat de presă, liderul liberal Hilde Brandl.

"Sindicaliştii din Poliţie sunt îngroziţi de faptul că şi-ar putea pierde sporurile, voucherele de vacanţă sau vreun alt privilegiu plătit din banii contribuabililor. Eu aş vrea altceva. Aş vrea ca sindicaliştii din poliţie să fie îngroziţi de faptul că în România există peste 5.000 de copii dispăruţi fără urmă despre care părinţii lor nu ştiu nimic. Asta trebuie să îi îngrozească pe poliţişti şi nu faptul că cineva le pune la îndoială profesionalismul", a declarat Hilde Brandl.

Şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti s-a arătat, de asemenea, mirată de faptul că senatorul Cîţu a fost atacat şi de sindicatele din Educaţie.

"Dragi sindicalişti din Educaţie, eu vă zic altceva. Când zeci de licee din ţară au promovabilitate zero la bacalaureat, asta nu vă mai deranjează? Căci pe noi cam asta ne doare. Vreau să fie foarte clar. Am tot respectul pentru angajaţii bugetari care îşi fac meseria profesionist. Trebuie însă să discutăm, onest, fără teama de a fi înjuraţi, despre acei bugetari care nu îşi merită locul de muncă, salariul şi respectul nostru. Trebuie să discutăm despre acei bugetari incompetenţi care nu ştiu legea, precum poliţiştii de la Caracal care au aşteptat să se facă 6 dimineaţa. Putem să facem asta, dragi sindicalişti?", a afirmat Hilde Brandl.

Reamintim că liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a opinat că unii angajaţi de la stat nu îşi merită salariul şi că este anormal ca media salariului din privat să fie doar jumătate din media salariului bugetarilor.