Becali se reîntoarce la Poarta Albă

Gigi Becali la Curtea de Apel Bucureşti (Epoch Times România)
P. P.
12.12.2013

Gigi Becali a fost dus în această dimineaţă de la Penitenciarul Jilava la Poarta Albă, sectorul de la Valea Seacă, unde îşi va ispăşi detenţia în regim deschis şi nu semideschis.

Gigi Becali a fost preluat, joi, în jurul orei 05:00 de la Penitenciarul Jilava către Poarta Albă, până pe data de 13 ianuarie, atunci când va reveni pentru un nou termen de judecată, a precizat pentru Mediafax, avocatul Daniel Ionaşcu.

Autorităţile din partea Penitenciarului Jilava au depus o contestaţie în instanţă privind decizia judecătorului delegat asupra executării pedepsei în regim deschis. Primul termen la care se va judeca contestaţia este stabilit pe data de 13 ianuarie 2014.

Patronul stelist este de părere că tratamentul la care a fost supus la Penitenciarul Jilava a fost unul incorect şi va cere, în instanţă, daune morale de 1 milion de euro, conform avocatului Bogdan Vlad.

Patronul stelist este de părere că din cauză celebrităţii sale a suferit multe nedreptăţi pe timpul şederii sale Jilava, lucruri care nu s-au întâmplat celorlalţi deţinuţi, diferenţe care i-au provocat neplăceri şi în timpul deplasărilor de la penitenciar la curţile de judecată.

Becali are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni ce însumează sentinţa din cele două dosare în care a fost găsit vinovat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor