BCR lansează promoţii speciale pentru clienţii pensionari

Epoch Times România
28.03.2012

Banca Comercială Română (BCR), prin oferta de servicii financiare special creată pentru pensionari, oferă persoanelor care optează pentru încasarea pensiei într-un cont BCR cupoane de reducere în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy.

Campania se desfăşoară până pe 12 mai 2012.

Cupoanele de reducere vor fi înmânate clienţilor pensionari care completează o cerere de virare a pensiei în cont curent la BCR şi o depun în unităţile BCR. Aceste cupoane pot fi folosite atât de clienţii care aleg să primească pensia în cont la BCR, dar pot fi oferite şi cadou persoanelor dragi.

Cupoanele de reducere au valoarea de 150 lei (pentru cumpărături de minim 500 lei în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy) şi pot fi folosite pentru cumpărături până la data de 31 mai.

Peste jumătate de milion de pensionari lucrează cu BCR, iar în 2011 banca a inregistrat o creştere cu 50% a clienţilor care au ales să îşi încaseze pensia la BCR. Pachetul COMOD BCR este construit pentru a răspunde nevoilor clienţilor pensionari incluzând produse şi servicii dedicate.

Principalele avantaje ale pachetului COMOD BCR sunt: comisioane zero la retragerile de numerar, comisioane zero pentru interogarea soldului cardului, la orice bancomat BCR, comisioane zero la plata cu cardul la comercianţi, şi bonus de dobândă de 0,25% faţă de oferta standard(promoţională pentru depozitele cu dobândă fixă în lei, euro şi dolari pe termen de 3, 6, 9 şi 12 luni.

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 667 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. Clienţii BCR au la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor