BCR Leasing a prezentat echipa cu care va concura la Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Epoch Times România
25.03.2012

BCR Leasing şi-a prezentat echipa cu care va concura în sezonul 2012 la Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, formată printre alţii din: Valentin Porcişteanu, campion naţional absolut în 2011şi Edwin Keleti, campion naţional de raliuri Grupa A în 2010, fostul partener al lui Victor Ponta.

De asemenea, din echipa BCR leasing mai face parte Alexandru Filip, vice-campion naţional, grupa A şi câştigător la clasa A în 2009.

Consilierea tehnică a echipei BCR Leasing Rally Team este asigurată de Colina Motors, participant cu tradiţie în campionatul naţional de raliuri.

"BCR Leasing este prima companie de leasing care participă în Campionatul Naţional de Raliuri cu o echipă proprie, continuând astfel să probăm o atitudine pe care o avem constant în business şi care are la bază îndrăzneala, curajul de a merge pe drumuri neexplorate de ceilalţi, capacitatea de a privi lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi de a fi astfel cu un pas înaintea vremurilor”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

În avanpremiera Campionatului Naţional de Raliuri, piloţii „Echipei de Raliu BCR Leasing” au fost provocaţi la o competiţie digitală de către conducători auto pe trasee care nu necesită carnet: campioni ai jocurilor pe computer. Evenimentul de lansare a noii echipe,– a folosit conceptul de LAN Party, având formatul unui maraton al jocurilor pe computer, în cadrul căruia membrii BCR Leasing Rally Team au fost provocaţi la prima lor competiţie în această formulă în etapa digitală a raliului.

Valentin Porcişteanu, campion naţional absolut, va pilota un Mitsubishi EVO X R4, la clasa 2, avându-l în dreapta pe Dan Dobre, alături de care a câştigat titlul naţional. Alexandru Filip şi Bogdan Iancu, ocupanţii poziţiei secunde ai Clasei 5 şi ai locului al treilea la Clasa 2WD anul trecut, vor concura cu un Renault Clio R3 Maxi EVO, la Clasa 5.

Edwin Keleti, fostul partener de raliuri al lui Victor Ponta, îşi va relua locul la volan – de această dată avându-l în dreapta pe Botond Csomortani – şi va pilota un Mitsubishi EVO X, la Clasa 3. De altfel, pesedistul a fost şi prezent la evenimentul BCR Leasing de duminică.

Campionatul Naţional de Raliuri – Dunlop 2012 are în calendar opt etape, patru desfăşurate pe asfalt şi patru pe macadam. La startul fiecărei etape se aliniază peste 50 echipaje, împărţite în clase, în raport cu capacitatea cilindrică, întocmindu-se un clasament individual general, pe clase şi pe echipe.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor