Băsescu: Ar trebui dată o atenţie deosebită doctoratelor coordonate de intelectualul de renume mondial Gabriel Oprea

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi recomandă premierului Dacian Cioloş să îl dea afară din Guvern pe ministrul de Interne, Petre Tobă, acuzat recent că şi-a plagiat lucrarea de doctorat.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

"Dacă domnul Dacian Cioloş vrea să arate că are exigenţe ca Guvernul lui să fie unul corect, unul cinstit, unul fără pată, trebuie să-l expedieze pe ministrul de Interne Tobă direct înapoi de unde a venit, la poliţie, şi nu în Guvern. Tobă a făcut un plagiat mult mai urât, mai grosolan decât cel al lui Victor Ponta", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful Mişcării Populare, Traian Băsescu.

Mai mult, o abordarea interesantă ar fi, din perspectiva fostului preşedinte, dacă cineva s-ar apleca şi asupra doctoratelor conduse de doctorul Gabriel Oprea.

"Am văzut şi eu lista de generali, politicieni care au săvârşit lucrările de doctorat sub îndrumarea intelectualului de renume mondial Gabriel Oprea şi cred că ar trebui dată o atenţie deosebită acestor doctorate. Am observat că instituţiile de forţă cu predilecţie şi-au selectat doctorii dintre cei aduşi pe culmile ştiinţei de Gabriel Oprea", a adăugat Traian Băsescu.