"Ataşat cultural" pe lângă Rusia. Igor Dodon participă la sărbătorirea zilei oraşului Omsk

De când a devenit preşedinte, Dodon a efectuat 11 vizite inutile în Rusia, în loc să refuze să numească în funcţie vreo 11 funcţionari cu trecut dubios, inclusiv din rândul judecătorilor "cu renume”, afirmă Alexandru Bujorean.
Igor Dodon participă la sărbătorirea zilei oraşului Omsk, 04.08.2018 (facebook.com/dodon igor)
Ştefan Sârbu
04.08.2018

Preşedintele Igor Dodon a anunţat pe pagina sa de Facebook că se află într-o vizită de două zile în oraşul Omsk din Federaţia Rusă unde va participa la manifestările organizate cu prilejul zilei oraşului, va avea întrevederi cu primarul oraşului, cu guvernul şi cu oamenii de afaceri, precum şi cu mitropolitul de Omsk. În opinia şefului statului, pentru Republica Moldova este oportună stabilirea relaţiilor de parteneriat cu Federaţia Rusă şi cu regiunile acesteia.

De menţionat că în cadrul inaugurării recente a unui monument dedicat ţarului Petru I şi domnitorului moldovean Dimitrie Cantemir, în Volgodonsk, regiunea rusă Rostov, acesta a informat că în a doua jumătate a lunii octombrie intenţionează să mai efectueze o vizită oficială la Moscova.

În context, Alexandru Bujorean, vicepreşedinte PLDM a ţinut să atenţioneze că Igor Dodon ar fi devenit un gen de "ataşat cultural" pe lângă Federaţia Rusă. „Inaugurare de monumente, culesul de căpşune cu Kirkorov, selfie cu Egor Kreed... Cu alte cuvinte, bufon la curtea ţarului.”

În concluzie, Alexandru Bujorean menţionează că Igor Dodon de când a devenit preşedinte a efectuat 11 vizite inutile în Rusia, în loc să refuze să numească în funcţie vreo 11 funcţionari cu trecut dubios, inclusiv din rândul judecătorilor "cu renume" sau să refuze promulgarea a tot atâtea „legi hoţeşti” ale PD-ului, inclusiv cea privind amnistia fiscală sau privind acordarea preferenţială a cetăţeniei. „Toată lumea cu preşedinţi de ţară, numai noi cu "showman".”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor